Rampa de andocare

 
Rampa andocare

Rolul principal al rampelor de andocare este de a usura incarcarea / descarcarea camioanelor. Astfel, aceste manevre se pot face dintr-o singura miscare, fara a mai fi necesara coborarea marfurilor din camion si apoi deplasarea acestora la locul de depozitare. Prin egalizarea de nivel pe care rampele o realizeaza intre podeaua camionului si podeaua halei (depozitului), descarcarea sau incarcarea se pot face direct, chiar cu ajutorul moto-stivuitorului.

Rampele egalizatoare permit transbordarea unor greutati mari, de pana la 6 tone. Pentru greutati mai mari si proiecteaza si se construiesc tipologii speciale.

Fiind echipamente de forta, rampele sunt proiectate si construite in totala concordanta cu normele europene de exploatare in siguranta, prezentand sisteme speciale de protectie, pentru a evita accidentele.


Platforma activa a rampelor de egalizare este din otel cu suprafata striata, antiderapanta. Partile laterale sunt de asemenea din otel. Actionarea platformei se face cu ajutorul unor pistoane hidraulice, puse in miscare de dispozitivul electro-hidraulic. Culoarea standard este albastru RAL 5010. La cerere, se pot livra si alte culori RAL.

Pentru mai multe exemple si imagini va invitam sa vizitati portofoliul nostru.

Rampa andocare in repaos

Rampa andocare in repaos

Rampa andocare in lucru

Rampa andocare in lucru